Voňavý bezový sirup

169 Kč
Skladem

Před heřmánkem smekni a před bezem klekni, praví staré přísloví. Až ochutnáte tento bezový sirup, tak opravdu do kolen půjdete — naprostým blahem! 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Když na jaře rozkvetou bezové keře svými bíložlutými květy, jejich opojná vůně se rozlévá do širokého okolí. Stejně tak, když otevřete lahev tohoto sirupu, ucítíte tuto nádhernou vůni. Tento bezinkový sirup je ručně vyráběn lidmi s hendikepem v podhůří Jestřebích hor, bez použití konzervantů a umělých barviv. Skvělý svěží sirup z květů bezu černého je vhodný pro přípravu ledové letní limonády, zimního horkého nápoje, ale i k míchání alkoholických koktejlů. 

 

Certifikát Dobra


A jak si sirup nejlépe připravit?

Jeho dokonalá chuť nejlépe vynikne v poměru 1:8 při míchání s pitnou nebo minerální vodou. Přidejte led a plátek citronu a získáte lahodnou limonádu! Perfektně vynikne i jako horký nápoj.

Před použitím sirup lehce protřepejte, abyste nepřišli ani o trochu z jeho chuti. Pokud se v lahvi objeví kal, je čistě přírodního původu a na kvalitu vašeho nápoje nebude mít žádný vliv.

Jak sirup uchovat?

Sirup neobsahuje konzervanty, a proto je potřeba jej po otevření skladovat v lednici a spotřebovat do 1 měsíce. Zavřená lahev si nejlépe uchová svoje vlastnosti skladováním v temnu při teplotě do 25 °C.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dobroty
Certifikát Dobra: Lokální produkt, Vyrobili lidé s hendikepem, Ruční práce, Přírodní síla bylin
Objem: 0,5 l
Složení: Cukr, bylinný extrakt 46,5 % (voda, sušené květy bezu černého (3,4 %), regulátor kyselosti: kyselina citronová)
? Energetická hodnota: 1187 kJ/279 kcal
? Tuky: 0 g
? Z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
? Sacharidy: 69 g
? Z toho cukry: 69 g
? Bílkoviny: 0 g
? Sůl: 0 g
Výrobce: Emedis s.r.o
Upozornění: Sirupy neobsahují alergeny uvedené v seznamu alergenů v příloze č. II k nařízení (EU) č. 1169/2011. Osobám citlivým na danou bylinu sirup nedoporučujeme.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola