Dárkový balíček Pro velké koledníky

Novinka
619 Kč
Skladem

Tak trochu ostřejší nadílka pro odrostlé koledníky. Potěšte Dobrým vínem, Kampotským fermentovaným pepřem a prémiovým zázvorovým sirupem. Oslavte svátky probouzející se přírody těmi nejlahodnějšími produkty.

Tento produkt je určen starším 18 let. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Co se skrývá uvnitř balíčku:

Camellus Rulandské šedé víno (750ml)

Elegance a harmonie v chuti a jemná květinová vůně s medovými tóny uzavřené do láhve Rulandského šedé. To je jednoduchý recept na příjemný večer.

Camellus Sirup Premium Zázvorový (250ml)

Zázvor s kapkou citronu je top recept pro letní osvěžení i zimní zahřátí. A co vy? Je libo limonádu s ledem nebo raději lahodný čaj? Neobsahuje žádné konzervanty ani barviva a v podhůří Jestřebích hor ho ručně vyrábějí lidé s hendikepem.

Pepř Kampotský fermentovaný (20g)

Krásně měkký fermentovaný pepř, který je vynikající zejména jako příloha ke kvalitním sýrům. Neuvěřitelně jemný s originální chutí!

 

Certifikát Dobra

Jak si sirup nejlépe připravit?

Zázvorový sirup si nejlépe vychutnáte v poměru 1:8 při míchání s pitnou nebo minerální vodou. Je výborný pro přípravu osvěžující limonády, podávané třeba s plátky pomeranče nebo limetky. V zimě potěší jako hřejivý horký nápoj s minimální náročností na přípravu. A k tomu se hodí i jako přísada do alko i nealko míchaných drinků.

Před použitím sirup lehce protřepejte, abyste nepřišli ani o trochu z jeho chuti. Pokud se v lahvi objeví kal, je čistě přírodního původu a na kvalitu vašeho nápoje nebude mít žádný vliv.

Jak sirup uchovat?

Sirup neobsahuje konzervanty, a proto je potřeba jej po otevření skladovat v lednici a spotřebovat do 1 měsíce. Zavřená lahev si nejlépe uchová svoje vlastnosti skladováním v temnu při teplotě do 25 °C.

Použití fermentovaného pepře z Kampotu 

Fermentovaný černý pepř kombinuje známé chuťové spektrum pepře s jemnou slaností. Svou chutí se skvěle hodí k masu, zelenině i rybám. Využít lze i ve studené kuchyni, kdy skvěle doplní Vás salát, sýr či carpaccio. Do omáček a polévek doporučujeme vkládat až v samém závěru vaření - tak nejlépe vynikne jeho chuť. Opravdoví milovníci pepře ho pak mohou zobat i samotný.

Doplňkové parametry

Kategorie: Alkohol
Certifikát Dobra: Lokální produkt, Vyrobili lidé s hendikepem, Ruční práce, Přírodní síla bylin
Víno: Moravské zemské víno. Ročník 2022
Obsah alkoholu ve víně: Alc. 13% obj
? Složení vína: zbytkové cukry 3g/l, kyseliny 5,4g/l, cukernatost při sběru 22 oNM
Číslo šarže vína: RŠ-22
Výrobce vína: Víno Čejč.
? Složení sirupu: bio třtinový cukr, voda, obsah zázvoru 11 %, citronová šťáva, med.
Upozornění: Zázvor některým lidem způsobuje zažívací potíže či bušení srdce. Není vhodný pro děti, diabetiky a osoby s kardiovaskulárním onemocněním. Pro těhotné se doporučuje jen v omezené míře.
Výrobce sirupu: EMEDIS s.r.o.
Výrobce pepře: SC PROFESIONAL s.r.o.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola