Věděli jste, že psí tlapky prý voní jako popcorn? Dopřejte jim prvotřídní péči nejen na Mezinárodní den psů

Ano, je to tak. A koho by vůně popcornu neuklidnila? Za takovou službu – a samozřejmě spoustu lásky – si vaši chlupáči zaslouží to nejlepší. Šetrnou kosmetiku i stylové misky na vodu a granule. 

V pondělí 26. srpna oslavíme Mezinárodní den psů. Ten je vyhlášen na počest nejen skvělých společníků, ale také těch, kteří plní důležité úkoly. Psi jsou záchranáři, strážci, průvodci nevidomých a pomocníci pro zdravotně znevýhodněné. Tak tento den využijte k obdarování pomocníčků, které máte doma, ale i těch, kteří našli domov v hospici Psí cesta František

„Majoritně se orientuji na psí dědečky a babičky, kterým poskytuji domeček na dožití, a doprovázím jejich dušičky packu v ruce do posledního výdechu. Ve Františkovi ale máme i mladé pejsky, kteří u mě jsou kvůli obtížnému umístění kvůli povaze. Jejich mladistvá hravá energie pomáhá vyvážit tu odpočívací stařešinu. Ač hospic, je u nás veselo,“ říká o domově pro víc než patnáct pejsků jeho zakladatelka Jana Hrstková. 

Jana Hrstková (40) opustila pohodlný život: Na dohled PSÍHO RÁJE |  Ahaonline.cz

Právě jim můžete přispět koupí našich designových keramických misek. Ty jsou poctivou ruční prací zaměstnanců s duševním znevýhodněním, takže co kus, to originál!

Originál je vlastně každý čtyřnohý kámoš, dokazují to dokonce vědecké studie. Jako my se prokazujeme otisky prstů, oni zase otisky čumáčků. Každý pes má jedinečný vzor rýh a záhybů na svém nose, kterým cítí stotisíckrát silněji než my. 

A víte, co by určitě rádi čmuchali? Vůni citronové trávy a máty. Tak totiž voní náš přírodní šampon s extraktem z hedvábí, rýžovým proteinem, nimbovým olejem, fucogelem nebo panthenolem. Ale nemusíte se bát, že by se po něm ta uklidňující vůně popcornu ztratila.

.
.
.