Pestrobarevná Praha: Oslavte festival Prague Pride s limitovanou edicí Duhových cvrnkacích kuliček

Praha v pondělí otevřela své ulice a srdce pro čtrnáctý ročník festivalu Prague Pride, který nese, stejně jako každý rok, zastřešující a aktuální téma. Letošek je věnovaný rodině. Prague Pride je oslavou lásky, rovnosti a jednoty, a my se v Nakup na Dobro k této oslavě připojujeme s něčím speciálním – s limitovanou edicí Duhových cvrnkacích kuliček!

Hra, která spojuje generace

Každá kulička nese barvy duhy, které symbolizují lásku, různorodost a jedinečnost. Kuličky už ze své podstaty a stoleté tradice spojují generace, což je tak trochu cíl i letošního ročníku Prague Pride. Představte si rodinný piknik v parku během slunečného dne. Děti i dospělí se nadšeně vrhají do hry, smích a soutěživost plní vzduch, zatímco všichni společně cvrnkají kuličky do důlku. A co teprve když taková zábava zároveň pomáhá Dobré věci?

Podpora, která má smysl

Koupí Duhových cvrnkacích kuliček nepřinášíte jen radost do svého domova, ale také podpoříte programy Amnesty International, které se zaměřují na ochranu práv LGBTQ+ lidí. Každá kulička, každá hra a každé vaše cvrnknutí je krokem k větší spravedlnosti a rovnosti pro všechny.

Proč právě teď?

Prague Pride je ideálním časem, kdy se můžeme spojit a ukázat svou podporu. Letošní téma nám připomíná, že rodina je tam, kde je láska a přijetí, a to bez ohledu na to, jaké má kdo kořeny nebo orientaci. Oslavte s námi lásku, rovnost a rodinu ve všech jejích podobách a přineste si kousek festivalu domů!  

.
.
.