Kdo se v našem skladu stará o vaše Dobro?

Balí balíčky, pečují o sklad a hlavně přidávají do každé objednávky kousek Dobra ze sebe. Práce pro integrační sociální podnik EMEDIS pro ně totiž znamená důstojné pracovní místo ve světě, kde mají uplatnění na trhu práce ztíženo v důsledku zdravotního postižení. 

Aby Nakup na Dobro naplňovalo svoje poslání na všech frontách, vybralo si od července 2024 jako parťáka do hry integrační sociální podnik EMEDIS. Ten sídlí v malebné a inspirativní krajině pod Jestřebími horami, věří v lidskou sounáležitost a dává lidem se zdravotním postižením příležitost pracovat po boku svých zdravých kolegů a udělat tak první kroky do běžného života. 

Celý tým EMEDIS má ale projektů mnohem víc. Soustředí se na výrobu bylinných produktů značky Camellus, textilních a zdravotnických pomůcek ChariTEX, fixačních roztoků HistoFOR a spoustu dalšího. A jedním z těch nejnovějších je právě spolupráce s Nakup na Dobro. Ani v už tak nelehkým životním osudu ale nemyslí jen na sebe a z prodeje bylinných sirupů Camellus finančně podporuje Domov svatého Josefa v Žirči a jeho klienty s roztroušenou sklerózou.

Takže ať už si u nás vyberete cokoli, můžete mít jistotu, že má váš nákup smysl nejen pro osoby se zdravotním nebo sociálním znevýhodněním z chráněných dílen a sociálních podniků, kteří pro nás většinu produktů s láskou ručně v Česku vyrábějí, ale také pro zaměstnance EMEDIS.