Dnes slavíme Světový den duševního zdraví! 🧠💚

Dnes, 10. října, slavíme Světový den duševního zdraví. Den, kdy si připomínáme důležitost péče o naši mysl, a zároveň vzdáváme hold těm, kteří statečně čelí psychickým výzvám. Podle statistik totiž každý pátý člověk nějakým duševním onemocněním trpí.

 


Věděli jste, že tvořivost může být silným nástrojem v boji proti duševním obtížím?

Mnozí lidé nacházejí v umění a rukodělné práci způsob, jak se vyjádřit a najít vnitřní rovnováhu. Díky tomu vznikají jedinečné produkty, které spojují krásu s hlubokým příběhem.

A přesná taková umělecká díla máme a chceme vám je představit. Jejich koupí získáte nejen unikátní kousek, ale podpoříte ty, kdo to nejvíce potřebují.

 


Keramika s duší

Každý kus keramiky je originál, ručně vyrobený a malovaný s láskou a pečlivostí. Nádherné misky pro vaše čtyřnohé kamarády, misky s motivy ovoce nebo hrnky s legendárním pejskem a kočičkou vám přinesou radost do každého dne.

 

.
.
.
.
.
.

Designová pouzdra pro každodenní radost

Na tužky a pastelky, doklady, rtěnku, mobil, kartu i hotovost – zkrátka parťák pro všechno, co chcete mít po ruce.

.
.
.

Kvetoucí Dobro

Kulička z jílu, kompostu a vybrané směsi semínek lučních květin, kterou ukouleli lidé s duševním onemocněním. Letničky, které z ní vyrostou, jsou pastvou pro včely.

.
.

Pytlíčky plné zábavy

Ručně šité pytlíčky na cvrnkací kuličky nebo skákací gumu jsou dalším kouzelným dílem těch, kteří překonávají duševní výzvy. Zábavný a nostalgický dárek pro malé i velké.

.
.
.

Pojďme společně oslavit tuto příležitost a ukázat, že duševní zdraví je důležité pro nás všechny!

Přejeme vám krásný den plný pohody a radosti z malých věcí. 💚