5 jednoduchých receptů na shiitake houby | Mňam! Víte, jaká je chuť Umami? 👩🏻‍🍳

Milujete pěstování, houby a Dobré jídlo? Pak máme něco přesně pro vás!

RUČNĚ ŘEZANÝ KMEN S PODHOUBÍM

Tento dubový kmen je naočkovaný podhoubím bílé plísně Shiitake. Stačí trocha péče a za pár týdnů sklidíte úrodu, která pozvedne vaše vaření na úplně novou úroveň.

 

 

A co je to vlastně Umami?

Umami je hluboká a bohatá chuť, kterou najdete v ingrediencích jako parmezán, miso nebo právě shiitake. Je to chuť, která vás doslova okouzlí a zanechá nezapomenutelný dojem.

Aby vaše chuťové buňky zažily pravý zážitek, máme pro vás 5 receptů, které vám ukážou, jak s shiitake kouzlit v kuchyni. Ať už máte chuť na jednoduchý stir-fry, lahodnou polévku, nebo kreativní přílohu, naše houby vám zaručeně přinesou novou dimenzi chuti!

 

 

 

A co k tomu?

Připravte si k těmto lahodným pokrmům osvěžující nápoj s přírodními bylinnými sirupy, které přinesou svěží letní vůni přímo na váš stůl. Ideální na limonády, koktejly nebo prostě jen s vodou.